Varustus

Keittiö

Jääkaappi-pakastin

Mikroaaltouuni

Liesi ja sähköuuni

Leivinuuni ja puuhella

Tiskikone

Kahvin- ja vedenkeitin

Pumpputermos

Juokseva vesi keittiössä, pesuhuoneessa ja ala- sekä yläkerran vessassa

Kattiloita, kauhoja yms. välineitä isonkin porukan muonittamiseen

Astioita n. 20 hengelle

Keittiön yhteydessä on kokous- ja koulutustila, jonka pitkän pöydän ääreen mahtuu noin 15 henkeä. Käytettävissä on myös fläppitaulu. Seinällä valkokangas, mahdollinen datatykki on tuotava mukana.

Majoitustilat

Yläkerrassa on kaksi majoitushuonetta, joiden lattioille mahtuu nukkumaan noin 10 henkeä. Lisäksi pihalle telttoihin mahtuu runsaasti väkeä. Kämpällä on vaahtomuovipatjat.

WC

Puskapirtin ylä- ja alakerrassa on vesivessa kummassakin. Lisäksi pihalla on siirrettävä vessa, Bajamaja, jonka käytöstä isommille ryhmille voidaan sopia erikseen.

Sauna

Kiinteistön pihalla on puulla lämpeävä pihasauna, johon mahtuu noin 6 henkeä kerrallaan. Saunan yhteydessä on myös vesipata ja pieni taukohuone. Saunavesi kannetaan kaivoista (kantomatka 10 m).

Valo ja lämpö

Kaikissa huoneissa on sähkövalo ja –patteri. Lisäksi keittiössä on leivinuuni, jota voi käyttää lämmitykseen ja tunnelmanluojana. Alakerran eteisessä on myös ilmalämpöpumppu.

Pysäköinti

Pihassa on tilaa 3 autolle, ja parkkipaikalla 7 autolle.

Palvelut

HSL:n busseilla pääsee 500 metrin päähän. Söderkullan keskustaan, jossa mm. kauppoja, apteekki, pankkiautomaatti, on alle kilometrin matka. Uimarantaan on 1 km.

Nuotio- ja telttapaikka, laavu

Pihalla on myös nuotiopaikka sekä tasoitettu paikka puolijoukkueteltalle. Tontilla on muitekin paikkoja, joihin voi pystyttää teltan tarvittaessa. Pihapiirissä on vuona 2018 valmistunut hirvilaavu, jonka edessä on nuotiopaikka.